clomid milky mucous
6:17 am - Friday January 30, 2015

Echipa completa a Ambasadei Romaniei la Atena

Oct 13, 2013 726 Viewed 0 respond
ambasada romaniei in atena
ambasadorul Lucian Fatu

ambasadorul Lucian Fatu

Lucian Fătu a fost admis prin concurs în Ministerul de Externe în 1992.  In prezent, deţine gradul diplomatic de ministru plenipotenţiar.  La 24 septembrie 2013, Lucian Fătu a prezentat scrisorile de acreditare Preşedintelui Republicii Elene, Karolos Papoulias.

Calitatea actuală a fost precedată de îndeplinirea unor mandate de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al României la Helsinki, cu acreditare şi în Republica Estonia (2006-2011), şi la Vilnius, cu acreditare şi în Republica Letonia (2001-2004).  A mai îndeplinit funcţiile de adjunct al şefului de misiune la Ambasada României la Londra (2000-2001) şi secretar de ambasadă la Ambasada României la Washington (1995-1999).

In Centrala MAE, Lucian Fătu a îndeplinit funcţiile de Coordonator Naţional pentru Strategia UE pentru Regiunea Dunării, cu rang de director general (2012), director al Direcţiei Europa de Est şi Asia Centrală (2011), director al Direcţiei Europa de Vest (2000) şi director adjunct al Direcţiei America de Nord (1999-2000).

La încheierea mandatului de ambasador la Helsinki, unde a deţinut şi calitatea de Decan al Corpului Diplomatic între anii 2010 şi 2011, Lucian Fătu a fost decorat cu cea mai înaltă distincţie a statului finlandez, Ordinul Leul Finlandez, cu grad de Comandor cu Mare Cruce.

Lucian Fătu s-a născut la 2 iunie 1959 şi este deţinător al titlului de master în Integrare Europeană al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi al Universităţii Limerick din Republica Irlanda.

Single content advertisement top
SECȚIA POLITICĂ
Răzvan JUNESCU, Consilier, Prim colaborator
Radu Ștefan BOBOC, Consilier
Anca CHISĂLIȚĂ, Secretar I
 
SECȚIA CONSULARĂ
Grațian-Florin PÂRVU, Secretar I, Șeful Secției Consulare
Viorica SUSAN, Secretar I
 
SECȚIA ECONOMICĂ
Silviu Bucur, Consilier economic
 
BIROUL ATAȘATULUI APĂRĂRII
Col. dr. ing. Iulian BARBU
 
BIROUL ATAȘATULUI DE AFACERI INTERNE (MAI)
Stefan NICULESCU, Subcomisar, Atașat MAI
Nou venitii in echipa de la Atena sunt; Anca Chisăliță responsabilă pe teme culturale, presă și relațiile cu comunitatea românească, Silviu Bucur, consilier economic, şi Col. dr. ing. Iulian Barbu şi ataşat militar.Uram succes echipei in realizarea  mandatului diplomatic cu care au fost investiti.

Single content advertisement bottom
Don't miss the stories followXenon Observer and let's be smart!
Filed in
Marcel Spinei (violoncel), Sanda Spinei (pian), la Atena

Concert Marcel și Sanda Spinei la Ambasada României in Atena

Stadionul G.Karaiskaki

Meciul Grecia-Romania din 15 noiembrie 2013: BILETE EXCLUSIV ONLINE

Related posts
Your comment?
Leave a Reply

%d bloggers like this: